مرکز تخصصی آموزش تبلیغات کشور
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زددی نت، این ابررایانه که در آزمایشگاه ORNL وزارت انرژی آمریکا نصب شده، پیش از این برای انجام محاسبات و برنامه ریزی های پیچیده در حوزههای انرژی، مواد و متالورژی پیشرفته، سلامت انسان و هوش مصنوعی به کار گرفته شده بود.
پژوهشگران امیدوارند با استفاده از توان محاسباتی بالای این ابررایانه بتوانند شبیه سازی های مفصلی را با سرعت بالا در مورد نحوه عملکرد ویروس کرونا انجام دهند.
این شبیه سازی ها که در حالت عادی ماهها به طول میانجامند، با استفاده از ابررایانه سامیت در عرض یک تا دو روز انجام میشوند و قرار است از این طریق برای شناسایی بیش از هشت هزار مؤلفه مولکولی ویروس کرونا استفاده شود. این مؤلفههای پروتئینهای حیاتی ویروس مذکور را تشکیل میدهند که نابودی آنها برای مقابله با این ویروس ضروری است.
همچنین برنامه ریزی برای شبیه سازی شیمیایی فعل و انفعالات مولکولهای این پروتئینها در حال انجام است و از این طریق میتوان تحرکات اتمها و ذرات همه این پروتئینها را به دقت بررسی کرد تا بتوان بر این مبنا برای تولید دارویی مؤثر بر ضد کرونا اقدام کرد.
کلیه مطالب این وب وب سایت از سراسر سایت های مجاز اینترنتی از نظر قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است. در صورت مشاهده مطالب خلاف قوانین لطفا به مدیریت اطلاع دهید تا حذف گردد.