مرکز تخصصی آموزش تبلیغات کشور
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیسیون ICT اتاق بازرگانی ایران، حمیدرضا احمدیان گفت: رعایت استانداردهای بین المللی و افزایش مهارت های لازم در تعاملات فنی بین المللی از جمله موارد مورد تاکید ما است و در همین راستا در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با همکاری نهادهای خصوصی، بسته حمایت از صادرات فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) تهیه شده و به زودی شاهد خروجی های اجرایی آن خواهیم بود.
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری وزارت ارتباطات با اشاره به تاثیر افزایش نرخ ارز در میزان صادرات فاوا و امکان سودآوری بیشتر برای استارتاپهایی که در زمینه صادرات و به ویژه صادرات نرمافزار فعالیت میکنند، گفت: درباره میزان صادرات در بخش نرم افزار و خدمات، اطلاعات دقیقی در دسترس نیست و دلایلی متعددی همچون عدم صادرات از مبادی گمرکی و نبود نهاد ثبت و رجیستر برای صادرات این کالاها، باعث شده که آمار اعلامی، مبتنی بر خوداظهاری و تخمین باشد.
احمدیان ادامه داد: حضور در بازار بینالمللی باتوجه به شرایط فعلی ارزی به نفع کسب و کارهای ایرانی است اما در نقطه مقابل، مشکلاتی در حوزه سرمایه گذاری وجود دارد که باید مرتفع شود و از سوی دیگر برخی مشکلات نیز باعث شده این بازار آنطور که باید، چابک نباشد.
وی با اشاره به فروشگاههای اینترنتی که قیمتهای لحظهای برای فروش محصولات دارند نیز گفت:از آنجایی که اکثر استارتاپها و شرکتهای اینترنتی واردکننده محصول نبوده و واسط هستند، در قیمت عرضه محصولات دخالتی ندارند و به همین دلیل لازم است که مکانیزم های نظارتی فروش اینترنتی در همه ابعاد شکل گیرد.
مدیرکل دفتر نوآوری و حمایت از سرمایهگذاری وزارت ارتباطات با تاکید براینکه موضوع قیمتگذاری و کنترل قیمت فروش اینترنتی، برعهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست، ادامه داد: باید وزارت صمت، اصناف و سازمان نظام صنفی رایانه ای بر وضعیت عرضه و فروش محصولات حوزه فناوری اطلاعات با همت بیشتری تلاش کنند.
کلیه مطالب این وب وب سایت از سراسر سایت های مجاز اینترنتی از نظر قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است. در صورت مشاهده مطالب خلاف قوانین لطفا به مدیریت اطلاع دهید تا حذف گردد.