مرکز تخصصی آموزش تبلیغات کشور
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، عیسی زارع پور پذیرش اولین کسب و کار دیجیتال در فرا بورس را نقطه عطفی برای توسعه اقتصاد دیجیتال و رشد شکوفایی کسب و کارها و شرکتهای استارت آپی در کشور عنوان کرد و گفت: با پذیرش این شرکت در فرا بورس مسیر برای دیگر شرکتها و استارت آپهای حوزه فناوری اطلاعات هموار شد.
وزیر ارتباطات با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در دولت با اختیارات اصل ۱۳۸ و ۱۲۷، تاکید کرد: دولت فناوری ارتباطات و اطلاعات را یک فرصت برای توسعه کشور میداند و کاملاً از کسب و کارهای دیجیتال حمایت میکند و امیدوارم با رفع موانع این حوزه شاهد استفاده حداکثری از فناوری برای حل مشکلات کشور باشیم.
وی با بیان اینکه جوانان ما از جوانان دیگر کشورها چیزی کم ندارند، افزود: ما مسئولین نیز باید در کنار این جوانان نخبه قرار بگیریم و موانع سر راه آنها را برداریم.
زارع پور با اظهار امیدواری نسبت به شکل گیری کسب و کارهای جدید، تصریح کرد: امیدواریم با توسعه کسب و کارهای حوزه دیجیتال بتوانیم حجم این بازار را به ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی برسانیم و نتیجه آن با خلق ثروت و ایجاد اشتغال و کمک به حل مشکلات کشور، در نهایت به مردم برسد.
کلیه مطالب این وب وب سایت از سراسر سایت های مجاز اینترنتی از نظر قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است. در صورت مشاهده مطالب خلاف قوانین لطفا به مدیریت اطلاع دهید تا حذف گردد.