مرکز تخصصی آموزش تبلیغات کشور
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، با حضور رئیسجمهور و از طریق ویدئو کنفرانس، فاز نخست شبکه هوشمند مدارس کشور با اتصال بیش از ۷۶ هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات بهطور رسمی افتتاح میشود.
در راستای تحقق «عدالت آموزشی» و بهمنظور بهرهمندی تمامی دانش آموزان کشور از مزایای آموزش مجازی، ۳۸ هزار و ۳۳۳ مدرسه شهری و ۳۸ هزار و ۶۷ مدرسه روستایی به پوشش شبکه هوشمند مدارس کشور خواهند پیوست.
مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه این پروژه ملی با همکاری همراه اول و سه پیمانکار دیگر انجام می شود اعلام کرد که در فاز نخست ۴۵۱۲ مدرسه توسط اپراتور اول به اینترنت پرسرعت تجهیز می شود.
وی تصریح کرد: پیش از این نیز همراه اول درراستای مسؤولیت اجتماعی خود با طراحی و پیاده سازی پلتفرم شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) نقش پررنگی در فراگیری آموزش مجازی در کشور ایفا و به برگزاری غیرحضوری کلاس های دانش آموزان کمک کرده بود.
اخوان افزود: هم اکنون بیش از ۱۱ میلیون دانش آموز و حدود ۱۱۴ هزار مدرسه در شبکه شاد احراز هویت شده اند و از خدمات این پلتفرم استفاده می کنند.
کلیه مطالب این وب وب سایت از سراسر سایت های مجاز اینترنتی از نظر قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران تهیه شده است. در صورت مشاهده مطالب خلاف قوانین لطفا به مدیریت اطلاع دهید تا حذف گردد.